Посібники

Що означає термін "побачити дружбу" у Facebook?

Однією з функцій, яку пропонує Facebook, щоб полегшити запам’ятовування та повернення до взаємодій, які ви мали з контактами, є сторінка «Переглянути дружбу». Ця сторінка записує та відображає лише інтерактивний вміст між вами та ще однією особою.

Сторінки дружби

Коли ви відвідуєте сторінку дружби, ви бачите всі публікації на стіні, коментарі, посилання, фотографії та інший вміст, який стосується вас та цього друга. Ця функція дає змогу побачити всі взаємодії та способи поширення дружби у Facebook. Люди, які беруть участь у дружбі, можуть бачити сторінку, а також друзі цих людей.

Як отримати доступ

Сторінки дружби своїх друзів ви можете побачити кількома способами. Коли друг розміщує коментар на стіні іншого друга, під коментарем з’являється посилання із написом «Побачити дружбу». Після натискання на посилання ви потрапите на сторінку дружби. Під зображенням профілю друга ви також можете побачити посилання на сторінку дружби. Ви можете отримати доступ до цього типу сторінок лише у тому випадку, якщо ви дружите хоча б з одним із людей на фотографії та маєте дозвіл переглядати сторінку іншої людини.

Зміст

Коли ви переходите на сторінку дружби, вміст, який ви бачите, буде залежати від того, чим поділилися двоє друзів. Наприклад, на сторінці може бути зображення профілю, на якому показано обох друзів, позначених на ній. Він також міститиме інформацію про події, на які обидва люди відповіли, а також коментарі, фотографії, повідомлення на стіні та інші предмети, які стосуються обох друзів. Він також показує будь-які мережі, частиною яких є особи.

Проблеми конфіденційності

Незважаючи на те, що цією функцією користуються люди у Facebook, у інших є проблеми з проблемами конфіденційності, які вона представляє. Це полегшує людям бачити, як саме взаємодіють інші, та робить їх вміст загальнодоступним. Він також надає інформацію друзям ваших друзів, яким ви, можливо, не хочете мати доступ до вмісту на вашій сторінці. Люди, яким ви відмовили в статусі друга щодо вас, все ще можуть переглядати ваші фотографії та інший вміст, якщо вони є друзями ваших друзів.