Посібники

Як показати позначену фотографію на Facebook

Якщо користувач Facebook опублікував фотографію свого друга та позначив його на фотографії, додавши до неї своє ім’я, фотографія автоматично з’явиться у фотоальбомі друга та на часовій шкалі друга. Користувачі можуть приховати ці фотографії - як і будь-яку іншу діяльність - зі своєї хронології, що, по суті, перешкоджає їх перегляду іншими користувачами Facebook. Якщо ви випадково приховали позначену фотографію на своїй хронології, ви можете легко її показати.

1

Увійдіть у свій обліковий запис Facebook. Натисніть кнопку з вашим ім’ям та зображенням на ній у верхньому правому куті вашої сторінки.

2

Прокрутіть часову шкалу вниз, доки не знайдете поле "Недавня активність".

3

Клацніть на піктограму олівця у верхньому правому куті вікна "Останні дії", а потім виберіть "Прихована активність". З’явиться список нещодавно прихованих дій.

4

Клацніть на «х» поруч із позначеною фотографією, яку ви сховали, щоб видалити її із прихованих дій. Натисніть "Зберегти", щоб зберегти зміни. Ваша фотографія більше не повинна бути прихованою.